Antena 3 CNN Politică Orban se compară cu Băsescu: "Nu voi pune o blondă ministru". (FOTO şi VIDEO)

Orban se compară cu Băsescu: "Nu voi pune o blondă ministru". (FOTO şi VIDEO)

Orban se compară cu Băsescu: "Nu voi pune o blondă ministru". (FOTO şi VIDEO)
Sursa foto: aura pohoata
06 Mar 2010   •   15:42

După ce le-a povestit liberalilor prezenţi la Congres ce va face dacă va fi ales preşedintele partidului, Ludovic Orban le-a spus şi ce NU va face în niciun caz, făcân diferite trimiteri ironice. Astfel, el a declarat că nu va pune o blondă ministru, făcând referire la Elena Udrea.

?Nu voi găsi nicio blondă pe care s-o pun ministru sau consilier, în schimb dacă mă veţi alege preşedinte, în cazul în care eu voi căştiga, PNL va fi acela care câştigă? a spus Ludovic Orban.

Orban are în anturajul său o blondă, care pare să-i împărtăşească talentul şi gustul pentru muzică. Aura Pohoaţă este o tânără membră a Partidului Naţional Liberal care îl consiliază pe prim vice-preşedintele Ludovic Orban.



De pe blogul Aurei Pohoaţă aflăm care sunt interesele şi aspiraţiile ei în politică. ?Sunt membru al Partidului Naţional Liberal de 6 ani,am terminat Facultatea de Ştiinţe Politice si Colegiul Naţional Nicu Gane. De asemenea am cântat în urmă cu 5 ani în formaţia Hora, după care în Yana iar acum, alaturi de prietena şi colega mea Catălina, în "chiK-go". M-am născut şi crescut într-un oraş mic şi frumos numit Fălticeni. Am o sora de multe ori campioana mondiala la gimnastica aerobică de performanţă si provin dintr-o familie instărită. Pentru restul...nu mă judecaţi prea aspru!? scrie tânăra pe blog.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: blonda Ludovic Orban
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close