Antena 3 CNN Politică OUG privind noi taxe şi impozite. Ministrul Muncii: Probabil va fi introdusă pe ordinea de zi

OUG privind noi taxe şi impozite. Ministrul Muncii: Probabil va fi introdusă pe ordinea de zi

OUG privind noi taxe şi impozite. Ministrul Muncii: Probabil va fi introdusă pe ordinea de zi
20 Dec 2018   •   11:30

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, în Parlament, că probabil va fi introdusă joi, pe ordinea de zi, Ordonanţa ce prevede măsurile fiscale anunţate de Eugen Teodorovici, inclusiv "taxa pe lăcomie".

"Probabil că da (n.r.: se va introduce ordonanţa). Sigur. E un atribut al oricărui ministru să ceară orice act important pe ordine suplimentară. Eu cred că tot ce avem de făcut vom face şi va fi spre binele României", a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii, în Parlament, acolo unde se dezbate şi votează moţiunea de cenzură.

Pe ordinea de zi anunţată încă de miercuri nu se afla ordonanţa de urgenţă cu măsurile fiscale, dar aceasta poate fi pusă pe ordinea suplimentară.

Anunţul vine după ce, duminică, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac la adresa băncilor şi le-a acuzat că nu sprijină economia şi „stabilesc dobânda pe care trebuie să o plătească românul”.

Citește și: Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Se pregătește OUG pentru noi taxe și impozite. Va arunca în haos economia

Citiți și: Senator PNL: „Trebuie să fii foarte prost să vii cu o taxă precum taxa pe lăcomie”

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close