Antena 3 CNN Politică Parlamentarii migratori, ameninţaţi de Dragnea cu publicarea motivelor pentru care au părăsit partidul

Parlamentarii migratori, ameninţaţi de Dragnea cu publicarea motivelor pentru care au părăsit partidul

Parlamentarii migratori, ameninţaţi de Dragnea cu publicarea motivelor pentru care au părăsit partidul
Sursa foto: Liviu Dragnea
27 Apr 2010   •   13:48

Parlamentarii migratori din PSD sunt ameninţaţi de liderii social-democraţi cu dezvăluirea publică a motivelor pentru care au migrat spre Gabriel Oprea: dosare, afaceri, sume de bani, interese politice şi goană după funcţii pentru cei apropiaţi. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la emisiunea News Magazine, de la Antena 3, că social-democraţii lucrează în prezent la o listă cu motivele plecării fiecărui parlamentar din partid, document care va fi dat publicităţii în viitorul apropiat.
"În ceea ce priveşte plecările din PSD, eu sper să rezolvăm într-un timp oarecum rezonabil o listă cu motivele pentru care au plecat aceşti colegi: dosare, afaceri, bani efectiv. Noi nu putem să dăm. Dacă a venit o doamnă din Moldova, parlamentar, care avea nevoie de nişte bani ca să îşi scoată casa de sub sechestru şi a primit 30.000 de euro... Noi nu i-am dat. Dacă unul voia să o ţină pe mama lui directoare la Finanţele Publice într-un judeţ oarecare, n-am putut să i-o ţinem. Mă frate, suntem în opoziţie", a susţinut Dragnea.
Secretarul general al PSD a precizat că formaţiunea va da publicităţii în viitorul apropiat o listă cu recompensele primite de fiecare parlamentar pentru părăsirea partidului în favoarea actualei puteri.
"Eu ce am spus e că sper ca într-un timp absolut rezonabil să venim cu o listă - dacă nu cu toţi, cu majoritatea - în care să arătăm pe o coloană că aceşti oameni au plecat şi pe altă coloană ce s-a petrecut cu totul întâmplător, printr-o mare conicidenţă. Asta încercăm să facem şi să ştiţi că nu este foarte greu pentru că informaţiile circulă. Nu e în regulă, nu suntem foarte fericiţi, dar nu ne plângeţi de milă. Vreau să vă dau un exemplu de la Teleorman, organizaţia mea (...) Nu plânge nimeni de acolo şi nu se zguduie organizaţia că a plecat Şerban Mihăilescu. Nu e un exemplu atipic. Am fost la Iaşi; să ştiţi că organizaţia nu este distrusă pentru că au plecat de acolo un parlamentar sau doi ", a arătat Dragnea.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dragnea PSD parlamentari lista motive afaceri bani
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close