x close

Pauzele de vorbire prea lungi ale lui Iohannis au dereglat sistemul de siguranţă al unui post radio. Ce a urmat - AUDIO

de M.Z.    |    18 Ian 2018   •   22:20
Pauzele de vorbire prea lungi ale lui Iohannis au dereglat sistemul de siguranţă al unui post radio. Ce a urmat - AUDIO 418 Foto: presidency.ro

Discursul preşedintelui Klaus Iohannis de numire în funcţia de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă a putut fi auzit live miercuri şi la postul de radio Europa FM. Numai că pauzele de vorbire lungi ale preşedintelui au declanşat sistemul de siguranţă al postului: s-a întrerupt, practic, emisia pentru un blues de dragoste rănită: Sam Brown, „Stop!“. 

Conferinţa de presă a preşedintelui României a fost difuzată live. S-a putut auzi, aşadar, că Iohannis a vorbit rar, a făcut pauze mari în vorbire, a cântărit fiecare cuvânt. Iar după patru minute şi 20 de secunde, când se afla înspre finalul discursului, preşedintele a făcut o pauză mai lungă. Înainte de aceasta, ultimele sale cuvinte au fost: „Până acum, prea puţin s-a realizat. Acum PSD trebuie să dovedească că ce a promis face“. 

Numai că dramatica pauză de vorbire a lui Iohannis a fost detectată de sistemul de siguranţă al postului de radio, care s-a declanşat automat, potrivit europafm.ro. A urmat ieşirea din emisia live cu discursul preşedintelui şi, în loc, a fost difuzată melodia „Stop!“, interpretată de britanica Sam Brown.

Citeşte mai multe despre:

viorica dancila Klaus Iohannis
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati