Antena 3 CNN Politică PDL atacă bugetul pe 2013 la Curtea Constituţională

PDL atacă bugetul pe 2013 la Curtea Constituţională

PDL atacă bugetul pe 2013 la Curtea Constituţională
08 Feb 2013   •   12:35

PDL atacă bugetul de stat la Curtea Constituţională. Democrat liberalii susţin că bugetul pentru anul acesta a fost adoptat FĂRĂ cvorum. Anunţul a fost făcut de Raluca Turcan, vicepreşedinte al formaţiunii democrat-liberale.

"Se elaborează aceată contestaţie, cel mai probabil azi vom depune contestaţia. Aceste abuzuri constau în prelungirea programului de dezbatere şi vot al bugetului în mod neregulamentar peste timpul votat iniţial, lipsa cvorului la votarea bugetelor Educaţiei, Sănătăţii, Economiei, lipsă de cvorum contestată de noi la miezul nopţii când ne-am retras din sală. De asemenea, contestăm pentru că a fost o situaţie fără precedent înregistrată în funcţinarea Camerei Deputaţilor, generată de netrimiterea amendamentelor opoziţiei, care fuseseră respinse de Comisiile buget-finanţe, la dezbaterea din plen", a explicat Raluca Turcan, citată de Mediafax.

Parlamentul a adoptat, joi, cu amendamente, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013. În favoarea adoptării proiectului de act normativ propus de Guvern s-au pronunţat 309 senatori şi deputaţi, fiind înregistrate 108 voturi "împotrivă"

CIRC în Parlament până la 2:00 noaptea. Politicienii s-au certat, şi-au luat jucăriile şi-au plecat, apoi s-au întors şi au luat-o de la capăt




×
Subiecte în articol: Curtea Constitutionala pdl buget
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close