Antena 3 CNN Politică PDL face curăţenie la nivelul filialelor neperformante: Bourenu şi-a dat demisia din fruntea PDL Argeş

PDL face curăţenie la nivelul filialelor neperformante: Bourenu şi-a dat demisia din fruntea PDL Argeş

PDL face curăţenie la nivelul filialelor neperformante: Bourenu şi-a dat demisia din fruntea PDL Argeş
Sursa foto: Cristian Boureanu
27 Apr 2010   •   14:57

Conducerea democrat-liberală a început să facă curăţenie în teritoriu înainte de Convenţia Naţională din vară.După ce săptămânile trecute, vicepreşedintele Ioan Oltean anunţa că vor exita 4-5 filiale ale căror conduceri vor pica datorită rezultatelor electorale proaste obţinute la ultimele alegeri, deputatul Cristian Boureanu şi-a anunţat marţi, demisia din funcţia de preşedinte al PDL Argeş. Parlamentarul democrat-libveral a recurs la acest gest nemulţumit că BPN-ul partidului a decis să desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu şi Cristache Rădulescu care să se ocupe de organizarea filialei şi de alegeri. Boureanu este unul din parlamentarii care au fost aspru criticaţi după primult tur alprezidenţialelor de secretarul general al PDL, Vasile Blaga, pentru lipsa de performanţă şi de susţinere a campaniei electorale.

"Având în vedere că săptămâna trecută Biroul Permanent Naţional al PDL a decis desemnarea unui grup format din Sulfina Barbu (preşedinte Organizaţia de Femei a PDL), Florin Popescu (preşedinte PDL Dâmboviţa), Cristache Rădulescu (preşedinte PDL Ilfov), care să se ocupe de organizarea filialei Argeş şi având în vedere decizia ca alegerile în PDL Argeş să se desfăşoare după Convenţia Naţională a PDL şi după reorganizarea filialei, am decis următoarele: începând de astăzi, 27 aprilie 2010, îmi înaintez demisia din funcţia de preşedinte PDL Argeş. Consider că acest lucru este necesar având în vedere că BPN a considerat ca insuficiente eforturile şi rezultatele filialei. În calitate de deputat de Argeş şi vicepreşedinte PDL la nivel naţional, voi sprijini în continuare eforturile filialei şi mă voi implica în măsura în care BPN va considera necesar", precizează Cristian Boureanu, prin intzermediul unui comunicat de presă.

Boureanu le mai mulţumeşte argeşenilor, indiferent de simpatiile de partid, pentru că i-au permis să-şi desfăşoare activitate de parlamentar în acest judeţ în ultimii opt ani.

"Le mulţumesc în special celor care m-au votat şi sprijinit în activitatea politică din judeţ. Le mulţumesc tuturor membrilor PDL din judeţ şi echipei de conducere pe care am construit-o cu mari eforturi şi sacrificii în ultimii doi ani. Sper ca reorganizarea filialei să se facă cu echilibru şi înţelepciune. Îi salut pe colegii de la celelalte partide şi sper să rămânem în continuare adversari politici şi parteneri pentru interesul public", declară deputatul.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close