PDL i-a transmis lui Boc să facă ordine în ministere, după moţiune: schimbări şi comasări

15 Iun 2010   •   03:49
PDL i-a transmis lui Boc să facă ordine în ministere, după moţiune: schimbări şi comasări

Liderul senatorilor PDL, Constantin Igaş, a declarat, la Antena 3, că parlamentarii democrat-liberali i-au spus lui Boc "să facă ordine în ministere" imediat după moţiune, menţionând că se impune schimbarea unor miniştri şi comasarea unor ministere, atribut care aparţine premierului.

"Ceea ce ne revine nouă, oamenilor politici, celor care susţin Guvernul e să punem o anumită presiune pe Guvern şi într-adevăr să vedem la nivel de minister, la nivel de agenţie, că şi acei secretari de stat, şi acei directori să coboare plafonul salarizării mult mai jos. În acel moment devenim credibili, puterea exemplului e cea mai bună. Şi acesta este mesajul pe care noi i l-am transmis premierului, imediat după moţiune să treacă la acest lucru, a face ordine în ministere", a spus Constantin Igaş la Antena 3.

Senatorul PDL a menţionat, întrebat fiind dacă trebuie păstraţi aceiaşi oameni în fruntea ministerelor, că acest lucru "este atributul primului-ministru".

"E atributul primului-ministru să-şi schimbe oamenii. Dar cred că se impune schimbarea unor miniştri. Că se vor comasa, că nu se vor comasa ministere, n-am ce să discut aici, e treaba primului-ministru. Cert e că domnia sa trebuie să vină în faţa opiniei publice, şi în faţa noastră, a parlamentarilor care îl sprijinim să ne spună concret care sunt măsurile şi să le şi facă. Trebuie să şi recunoaştem în anumite momente că sunt şi greşeli".

Antena3.ro

Parteneri
x close