Antena 3 CNN Politică PNL: Deputatul Daniel Budurescu va candida în locul lăsat liber de Daniel Barbu

PNL: Deputatul Daniel Budurescu va candida în locul lăsat liber de Daniel Barbu

PNL: Deputatul Daniel Budurescu va candida în locul lăsat liber de Daniel Barbu
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    29 Oct 2012   •   15:17

În Colegiul 4 de la Senat, respectiv locul lăsat liber de Daniel Barbu, va candida Daniel Budurescu, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Daniel Barbu se va afla pe listele din Colegiul 5 de la Senat, din sectorul 3, unde va candida în locul lăsat vacant prin decizia lui Antonescu de a merge la Teleorman.

Crin Antonescu şi Liviu Dragnea îşi depun astăzi oficial candidaturile la Parlament, la Alexandria. Locul rămas liber în sectorul 3 după ce Antonescu a anunţat că va candida în Teleorman va fi preluat de profesorul Daniel Barbu.

Surse din USL au declarat sâmbătă, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator într-un colegiu din judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu, respectiv în colegiul numărul 2.

Colegiul în care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat în care vor intra în cursă Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Anterior, surse din conducerea PNL declarau că profesorul Daniel Barbu va prelua candidatura în colegiul lăsat liber de preşedintele PNL, Crin Antonescu, în sectorul 3 din Capitală, acestuia fiindu-i alocat în primă instanţă un colegiu pentru Senat în sectorul 4.

Potrivit înţelegerii USL pentru Bucureşti, în sectorul 4 cele două colegii pentru Senat erau alocate PNL şi PC, fiind desemnaţi drept candidaţi Daniel Barbu şi Dan Voiculescu.

Iniţial, preşedintele PNL se hotărâse se intre în cursa pentru un nou mandat de senator în sectorul 3 din Capitală, după ce în 2008 a obţinut mandatul de senator în sectorul 1 din Bucureşti.

Marţi, 30 octombrie, este ultima zi pentru depunerea candidaturilor.

Citeşte şi USL: Vom câştiga toate colegiile din Bucureşti

PNL: Mircea Diaconu nu mai candidează la alegerile din iarnă

Antonescu, despre candidatura sa în acelaşi colegiu cu Dragnea: Nici el nu candidează la Teleorman pe voturile mele







×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close