Ponta, despre activitatea noului Guvern: Eu încă sunt nemulţumit de cum se mişcă lucrurile

de S.T.    |    21 Ian 2013   •   23:02
Ponta, despre activitatea noului Guvern: Eu încă sunt nemulţumit de cum se mişcă lucrurile Foto: Intact Images

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, că nu este mulţumit de activitatea noului Guvern.

Premierul şi-ar dori ca lucrurile să fie rezolvate mult mai repede, iar în administraţie există "o uriaşă inerţie".

"Sunt nemulţumit. Nemulţumit de mine, de cum ne-am mişcat. Aş vrea să facem lucrurile cât mai rapid, să rezolvăm cât mai repede lucrurile care nu sunt importante pentru oameni. Cine, din ce minister, se ocupă de chestia cu gazele, cine face ordonanţa să putem da pensiile. Astea sunt lucruri ale noastre. În continuare simt că, dincolo de dorinţa mea şi a miniştrilor, este o uriaşă inerţie. Nu o să vin să vă spun că sunt nu ştiu ce pedelişti care blochează. Este o uriaşă inerţie în aparatul administrativ, vorbesc de cel central. Sunt convins că aşa se întâmplă şi în aparatul local", a răspuns premierul, întrebat cât este de mulţumit este de activitatea noului Guvern.

"Sunt câţiva ani de când administraţia centrală a fost lăsată cumva în voia sa. A fost o bătălie politică. A fost şi o mare instabilitate. Anul trecut, am fost al treilea prim-ministru într-un singur an. Vă daţi seama câţi miniştri s-au schimbat la fiecare minister. Acum încă există această inerţie. Eu încă sunt foarte nemulţumit de cum se mişcă lucrurile. Chiar dacă o să avem acum un buget, sper destul de bun, chiar dacă pornim lucruri importante, legate de Constituţie, de legea electorală, de reorganizarea administrativ-teritorială, dar mulţumit nu sunt", a mai spus Ponta.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza zilei".

Citeşte şi:

Victor Ponta: Anul acesta NU tăiem pensiile şi salariile

Ponta: Ilaşcu şi alţi patrioţi din Moldova rămân în casele RA-APPS

Parteneri
x close