Antena 3 CNN Politică Ponta, Dragnea și Tăriceanu - întâlnire de taină. Surse: Ponta insistă ca șeful ALDE să candideze la Primărie. Ce i se pregătește lui Firea

Ponta, Dragnea și Tăriceanu - întâlnire de taină. Surse: Ponta insistă ca șeful ALDE să candideze la Primărie. Ce i se pregătește lui Firea

Ponta, Dragnea și Tăriceanu - întâlnire de taină. Surse: Ponta insistă ca șeful ALDE să candideze la Primărie. Ce i se pregătește lui Firea
de M.Z.    |    11 Apr 2016   •   20:16

Președintele PSD Liviu Dragnea, fostul șef al partidului, Victor Ponta și șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu au avut o întâlnire de taină și, potrivit unor surse citate de Antena 3, Ponta insistă ca fostul liberal să candideze la Primăria București.

Informația a fost prezentată la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, luni, după ce DNA l-a scos pe Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei. 

Ponta, Dragnea şi Tăriceanu s-ar fi întâlnit în biroul lui Zgonea ca să discute situaţia nou creată, iar unele surse spun că Ponta ar insista ca Tăriceanu să candideze la Primărie, a anunțat Dana Grecu.

Procurorii DNA au anunţat luni că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

Analistul politic Radu Tudor crede în această variantă - Tăriceanu candidat la Primăria București - și vehiculează o nouă ipoteză.

Pe piață, există și informația că Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, i s-ar ”pregăti un necaz”, a spus Radu Tudor.

”Așa vorbesc unii. Se vorbește de mult timp de chestiunea aceasta”, a adăugat Radu Tudor, făcând referire și la momentul la care Traian Băsescu, pe atunci președinte, a amenințat-o pe Firea că s-ar putea să nu-și mai găsească soțul (primarul din Voluntari, Florentin Pandele - n.r.) acasă într-o zi.

DNA l-a scos pe Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei. L-au chemat, l-au audiat şi l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Pe baza unui denunţ, din câte se poate deduce din comunicatul oficial, al unui om de afaceri care-l acuză pe Orban că i-ar fi cerut 50 000 de euro ca să-l promoveze la două televiziuni în timpul campaniei electorale. 

Cel mai probabil, Orban a fost turnat chiar de un coleg de partid.

Informațiile au fost prezentate luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Citiți și Se vehiculează un nou nume din PNL pentru Primăria București. ”Se vorbește de candidatura lui Cătălin Predoiu”

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close