Antena 3 CNN Politică Se vehiculează un nou nume din PNL pentru Primăria București. ”Se vorbește de candidatura lui Cătălin Predoiu”

Se vehiculează un nou nume din PNL pentru Primăria București. ”Se vorbește de candidatura lui Cătălin Predoiu”

Se vehiculează un nou nume din PNL pentru Primăria București. ”Se vorbește de candidatura lui Cătălin Predoiu”
de M.Z.    |    11 Apr 2016   •   19:32

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, după retragerea lui Ludovic Orban, ar putea fi șeful liberalilor din București, Cătălin Predoiu, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena 3.

”Acum se vorbește de candidatura lui Cătălin Predoiu (la Primăria București - n.r.). Dar de ce l-au schimbat pe Bușoi?”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Mai mult, jurnalistul nu a exclus nici posibilitatea ca fostul președinte Traian Băsescu să candideze pentru fotoliul de la Primăria București.

Co-președinții PNL, Alina Gorgiu și Vasile Blaga, au declarat, după retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primărie, că partidul va avea candidat propriu la Primăria Generală a Capitalei.

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a preluat în decembrie 2015 conducerea celei mai mari filiale PNL din țară. Predoiu a fost candidatul PNL la funcția de premier, în tandem cu Klaus Iohannis.

Procurorii DNA au anunţat luni că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

Cel mai probabil, Orban a fost turnat chiar de un coleg de partid, potrivit informațiilor Antena 3.

Citiți și PNL schimbă candidatul pentru Primăria Capitalei. Bușoi, înlocuit cu Ludovic Orban

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close