Antena 3 CNN Politică Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia să vorbesc despre un procuror

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia să vorbesc despre un procuror

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia să vorbesc despre un procuror
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Oct 2013   •   21:23

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seară, că fostul preşedinte Ion Iliescu are dreptate când spune că actualul şef al Guvernului este tânăr, liderul PSD admiţând că nu ar fi trebuit să vorbească nominal despre un procuror şi precizând că, de fapt, conflictul său este cu Traian Băsescu.

 
Ponta a fost întrebat despre faptul că Iliescu a declarat că premierul "trebuia să se abţină" de la comentarii privind justiţia, fostul preşedinte invocând tinereţea actualului şef al Guvernului.
 
"Da, are dreptate", a spus, joi seară, Ponta, comentând aprecierile lui Iliescu. Premierul a adăugat că este adevarat că nu ar fi trebuit ca el, ca şef al Guvernului, să se refere la un procuror.
 
Ponta a precizat însă că, de fapt, conflictul său este cu Traian Băsescu.
 
Fostul şef al statului Ion Iliescu a declarat, joi, că premierul Victor Ponta "trebuia să se abţină" de la comentarii privind justiţia, apreciind că primul-ministru a făcut o "imprudenţă" şi adăugând "Aici, tinereţea...".
 
Lucian Papici susţine, în cererea adresată CSM de apărare a reputaţiei profesionale, că premierul, prin afirmaţiile potrivit cărora "Papici a făcut dosare politice" şi "De ce trebuie să-i ţinem pe toţi băsiştii?", a lăsat să se înţeleagă că el decide dacă un procuror-şef rămâne sau nu în funcţie.
 
Şeful Secţiei I din DNA, Lucian Papici, a cărui delegare pe funcţie a fost reînnoită acum o săptămână, a fost demis, miercuri, de procurorul general Tiberiu Niţu.
 
Pe 2 octombrie, procurorul de caz al lui Liviu Dragnea, Lucian Papici, a fost demis de la DNA, după o săptămână de la reînnoirea delegării pe funcţie.



 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close