Antena 3 CNN Politică Iliescu: Ponta trebuia să se abţină de la comentarii în cazul Papici. E din cauza tinereţii

Iliescu: Ponta trebuia să se abţină de la comentarii în cazul Papici. E din cauza tinereţii

Iliescu: Ponta trebuia să se abţină de la comentarii în cazul Papici. E din cauza tinereţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Oct 2013   •   16:38

Premierul Victor Ponta "trebuia să se abţină" de la comentarii privind justiţia în cazul demiterii procurorului Lucian Papici, spune fostul şef al statului, Ion Iliescu. În opinia acestuia, a fost o imprudenţă a prim-ministrului, din cauza tinereţii sale. 

 
"El a făcut imprudenţa să se pronunţe, trebuia să se abţină", a declarat Ion Iliescu referindu-se la declaraţiile premierului Victor Ponta referitoare la demiterea procurorului Lucian Papici.
 
Iliescu a mai spus că premierul trebuia doar "să dea informaţia", adică să spună că lui Papici i-au expirat mandatele, că e treaba procurorului general şi că el nu se amestecă în justiţie.
 
"Şi asta, fără comentarii. Aici, tinereţea...", a mai spus Ion Iliescu.
 
Premierul Victor Ponta a precizat că Lucian Papici nu a fost demis, ci i s-au terminat mandatele de şef al Secţiei I din DNA, el precizând că acesta va fi simplu procuror şi menţionând că, la fel ca Daniel Morar, Papici a făcut "dosare politice".
 
Pe 2 octombrie, procurorul de caz al lui Liviu Dragnea, Lucian Papici, a fost demis de la DNA, după o săptămână de la reînnoirea delegării pe funcţie.


 


 

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu Victor Ponta Lucian Papici
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close