Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu le pot ajuta pe Macovei şi Udrea demisionând. Şi dacă candidează singure pierd

Ponta: Nu le pot ajuta pe Macovei şi Udrea demisionând. Şi dacă candidează singure pierd

Ponta: Nu le pot ajuta pe Macovei şi Udrea demisionând. Şi dacă candidează singure pierd
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    15 Oct 2014   •   12:31

Victor Ponta le răspunde Elenei Udrea şi Monicăi Macovei care i-au cerut să iasă din cursa pentru Cotroceni pentru că, potrivit preşedintelui, ar fi fost ofiţer acoperit.

"Şi dacă ne retragem toţi, cele două nu au nicio şansă să câştige alegerile", le-a transmis premierul.

Întrebat dacă ia în considerare cererea formulată de Macovei şi Udrea de a demisiona, Ponta a răspuns: "Da, după ce câştig alegerile, da ! (...). Nici dacă mă retrag şi eu, şi domnul Iohannis, şi toată lumea. Şi dacă candidează singure pierd, deci...Îmi pare rău, dar nu le pot ajuta".

După ce preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) în timp ce era procuror, candidatul independent la Preşedinţie Monica Macovei a declarat că premierul Ponta trebuie să demisioneze în acest moment din funcţia de prim-ministru şi să-şi retragă candidatura pentru funcţia de preşedinte al României.

La rândul său, preşedintele PMP, Elena Udrea, de asemenea candidat la Preşedinţie, a solicitat retragerea lui Ponta din cursa pentru alegerile prezidenţiale şi demisia din funcţia de premier.

Citeşte şi:

Victor Ponta: Nu am fost ofiţer acoperit. Atacurile lui Băsescu, numai minciuni

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close