Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Nu am fost ofiţer acoperit. Atacurile lui Băsescu, numai minciuni

Victor Ponta: Nu am fost ofiţer acoperit. Atacurile lui Băsescu, numai minciuni

Victor Ponta: Nu am fost ofiţer acoperit. Atacurile lui Băsescu, numai minciuni
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    14 Oct 2014   •   09:00

Premierul Victor Ponta a avut prima reacţie după ce preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat că ar fi fost ofiţer acoperit al SIE. Ponta a declarat că Traian Băsescu este tulburat şi spune numai minciuni.

"După 10 ani în care am tot văzut minciuni, mizerii şi folosirea instituţiilor statului de către domnul Băsescu pentru interesele sale personale, azi mai sunt 33 de zile din această tragedie care a durat 9 ani şi 11 luni", a spus premierul.

Victor Ponta a mai spus că declaraţiile lui Traian Băsescu privind faptul că a fost ofiţer acoperit sunt "numai minciuni", preşedintele fiind "extrem de tulburat şi frământat".

"În rest, cu toată deschiderea vă spun că azi o să mă rog şi pentru domnul Băsescu, care este extrem de tulburat, de frământat şi cred că România nu trebuie mai depindă de tulburările şi frământările unei persoane. Spre deosebire de domnul Băsescu, care doar spune, dar care de fapt nu respectă nimic din instituţiile statului, eventual vrea să le folosească împotriva adversarilor politici, eu cred că există în România instituţii ale statului, justiţie, care cu siguranţă dacă cineva a încălcat legea îl va trage la răspundere", a afirmat Ponta, marţi, la slujba de Sfânta Parascheva.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în timp ce era procuror.

Întrebat dacă faptul că Victor Ponta a fost şi ofiţer acoperit şi procuror nu este o ilegalitate, preşedintele Traian Băsescu a spus că este "o ilegalitate constituţională".






×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close