Antena 3 CNN Politică Ponta: Protestele de la Universitate vor avea impact asupra deciziei privind proiectul Roşia Montană

Ponta: Protestele de la Universitate vor avea impact asupra deciziei privind proiectul Roşia Montană

Ponta: Protestele de la Universitate vor avea impact asupra deciziei privind proiectul Roşia Montană
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    02 Oct 2013   •   22:43

Protestele din Piaţa Universităţii îndreptate împotriva proiectului Roşia Montană vor avea impact asupra deciziei din Parlament, a spus premierul Victor Ponta, miercuri seara, la o emisiune televizată.

 
"Este un fenomen social extrem de important. (...) Sigur că va avea un impact. (...) Eu nu cred că cei din Piaţă o să îl voteze pe Crin (Antonescu - n.r.), de exemplu, că e contra proiectului, că e mai nou contra. Nu o să îl voteze nici pe Crin Antonescu, nu o să mă voteze nici pe mine, nici pe Daniel Constantin, nici pe Traian Băsescu că nu au uitat cei din Piaţă, nici pe Liviu Dragnea, nu votează... poate o votează pe doamna Pippidi. Politicienii care contra-pentru-contra-pentru nu vor lua voturi", a spus Ponta, la România TV, potrivit Agerpres.
 
Referitor la declaraţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia protestul de la Roşia Montană ar fi unul "murdar", Ponta a afirmat că aceasta este "o minciună tipică" a şefului statului.
 
Premierul nu a dorit însă să se exprime cu privire la votul ce se va da în Parlament asupra proiectului Roşia Montană, afirmând: "Eu am făcut greşeala. M-am dedublat. Mă critică toată lumea. Şi prietenii mă critică. Şi Liviu Dragnea şi Crin Antonescu m-au criticat".



 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close