Antena 3 CNN Politică Ponta va discuta luni cu Băsescu pe tema plecării la summit. Preşedintele, în fruntea listei trimise MAE

Ponta va discuta luni cu Băsescu pe tema plecării la summit. Preşedintele, în fruntea listei trimise MAE

Ponta va discuta luni cu Băsescu pe tema plecării la summit. Preşedintele, în fruntea listei trimise MAE
de M.Z.    |    21 Iun 2012   •   21:21

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Suceava, că va mai avea o discuţie luni, cu preşedintele Traian Băsescu, pe tema plecării la Consiliul European, informează Agerpres.

Ponta se va afla luni la Palatul Cotroceni pentru şedinţa CSAT, dar şi pentru a participa la ceremonia de depunere a jurământului de către ministrul Culturii desemnat, Puiu Haşotti şi, probabil, de către ministrul desemnat al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Ponta a spus că a primit agenda finală a reuniunii de pe 28 iunie care are două puncte importante, respectiv creşterea economică şi locuri de muncă, precum şi bugetul Uniunii Europene.

Preşedinţia a trimis Ministerului de Externe, încă de marţi, o listă cu componenţa delegaţiei României pentru reuniunea Consiliului European din 28-29 iunie, iar în aceasta, ca şef al delegaţiei, este menţionat preşedintele Traian Băsescu, a declarat purtătorul de cuvânt Bogdan Oprea.

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că va avea o nouă întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu pe tema Consiliului European până pe 25 iunie şi a reafirmat că necesitatea participării sale la această reuniune este legată de probleme care se află pe agenda sumittului şi care sunt legate de activitatea Guvernului.



×
Subiecte în articol: Victor Ponta lista Consiliul European
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close