Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: ”Am reușit imposibilul! În 2020 investițiile nete în economie au crescut!”

Florin Cîțu: ”Am reușit imposibilul! În 2020 investițiile nete în economie au crescut!”

Premierul Florin Cîţu afirmă, miercuri, că s-a reuşit ”imposibilul”, iar în 2020 investiţiile nete în economie au crescut.

Florin Cîțu: ”Am reușit imposibilul! În 2020 investițiile nete în economie au crescut!”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    10 Mar 2021   •   10:22

”Am reușit imposibilul! În 2020 investițiile nete în economie AU CRESCUT!

Am spus din prima zi de mandat că o economie liberală, o economie care produce bunăstare pentru TOȚI românii, se bazează pe investiții.

Anul trecut am arătat că e posibil să crești investițiile chiar dacă economia trece prin cea mai mare criză economică din ultima sută de ani.

Investițiile au fost cele care au permis plata salariilor crescute din sectorul bugetar la timp, plata pensiilor crescute la timp, plata șomajului tehnic pentru 1.4 milioane de români. Dar mai ales investițiile au fost cele care au menținut locurile de muncă și, astfel, România a avut cea mai mare creștere economică din UE.

O economie liberală încurajează și susține investițiile. În 2021 accelerăm lucrurile, iar investițiile susținute de buget cresc cu peste 8 miliarde lei, la un nivel record din ultimii 30 de ani, de 62 miliarde lei.

România, în sfârșit, merge în direcția bună pentru toți românii”, a scris premierul Florin Cîțu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Am reușit imposibilul! În 2020 investițiile nete în economie AU CRESCUT! Am spus din prima zi de mandat că o economie...

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 9 martie 2021

Citiți și: SONDAJ. Noi restricții din partea Guvernului. Intrăm în case la ora 22:00. Ești de acord?

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu economie premier
Parteneri
Horoscop 29 septembrie 2023. Norocoşii zilei
x close