Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu a eliberat din funcţie, la cerere, mai mulți secretari de stat

Marcel Ciolacu a eliberat din funcţie, la cerere, mai mulți secretari de stat

Premierul Marcel Ciolacu a dispus eliberarea din funcţie, la cerere, a mai multor secretari de stat şi funcţionari din aparatul central.

Marcel Ciolacu a eliberat din funcţie, la cerere, mai mulți secretari de stat
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Silvia Preda    |    19 Iun 2023   •   23:08

Au fost eliberaţi din funcţia de secretar de stat: Vass Levente (Ministerul Sănătăţii), Matuz Adrian-Zsolt (Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei), Csilla Hegedus (Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene), Antal Szabolcs Barabasi (Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale), Robert-Eugen Szep şi Fulop Lorand Arpad (Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor), Gabor Sandor (Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii), Kacso-Doboly Izabella-Maria (Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse), Peter-Janos Makkai (Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale), Andras Istvan Demeter (Ministerul Culturii), potrivit Agerpres.

Totodată, Akos Derzsi a fost eliberat din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Tot la cerere, Levente Porzsolt a fost eliberat din funcţia de inspector general, cu rang de secretar de stat, la Garda Forestieră Naţională.

Istvan Zahoranszki a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat. 

Citeşte şi: Mugur Isărescu și Marcel Ciolacu au discutat la Guvern despre deficit și inflație

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close