Antena 3 CNN Politică Premierul Nicolae Ciucă, discuţii cu reprezentanţii transportatorilor români. Guvernul va analiza propunerile primite

Premierul Nicolae Ciucă, discuţii cu reprezentanţii transportatorilor români. Guvernul va analiza propunerile primite

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu reprezentanții transportatorilor români.

Premierul Nicolae Ciucă, discuţii cu reprezentanţii transportatorilor români. Guvernul va analiza propunerile primite
Sursa foto: Facebook | Guvernul Romaniei
de Silvia Preda    |    29 Mar 2023   •   21:25

La dialog au participat ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, alături de reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, Autoritatății de Supraveghere Financiară și ai Consiliului Concurenței.

Principalele teme abordate au vizat cadrul legislativ în domeniul transporturilor de persoane, în scopul asigurării standardelor optime pentru siguranța și confortul pasagerilor.

Citeşte şi: Guvernul amână din nou o decizie în privinţa poliţelor RCA | Care este motivul

Guvernul va analiza propunerile formulate de transportatorii români, urmând să sprijine implementarea soluțiilor validate de experții în domeniu, a transmis, miercuri seară, Executivul.

În cadrul discuțiilor, au fost prezentate variantele de lucru realizate la nivelul ASF privind evoluția pieței RCA, în legătură cu care Executivul urmează să ia o decizie în perioada următoare, pentru protejarea pieței și a intereselor asiguraților.

×
Subiecte în articol: premier Nicolae Ciucă transportatori
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close