Antena 3 CNN Actualitate Guvernul amână din nou o decizie în privinţa poliţelor RCA | Care este motivul

Guvernul amână din nou o decizie în privinţa poliţelor RCA | Care este motivul

Plafonarea tarifelor RCA a fost amânată din nou. Ce decizii s-au aluat azi în ședința de Guvern.

de Claudia Popovici    |    29 Mar 2023   •   16:47

Reprezentanții Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) au fost astăzi la Guvern pentru a da lămuriri în scandalul polițelor RCA uriașe.

Astfel, proiectul prin care ar fi trebuit plafonate tarifele RCA pentru o perioadă de șase luni a fost amânată, la propunerea premierului, în ședința de Guvern.

Asta după ce atât Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) cât și Ministerul de Finanțe au venit să susțină proiectul în ședință.

Premierul Nicolae Ciucă a considerat că mai bine acesta ar fi amânat până săptămâna viitoare. Este posibil ca în următoarea ședință de Guvern să vedem o decizie, însă trebuie să spunem că este a 2-a oară când acest proiect se amână.

Reamintim că, la finalul săptămânii trecute, vechea formă propusă de ASF a fost retrasă chiar înainte de începerea ședinței executivului.

Iată că acum proiectul în noua formă a intrat pe ordinea de zi, însă a fost amânat. Vorbim de un proiect care propunea plafonarea tarifelor RCA pentru o perioadă de șase luni, la nivelul din luna februarie anul acesta.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close