x close

Premierul Mihai Tudose, după cvadrilaterala România-Bulgaria-Grecia-Serbia: „Am stabilit prioritățile comune”

de S.T.    |    03 Oct 2017   •   22:02
Premierul Mihai Tudose, după cvadrilaterala România-Bulgaria-Grecia-Serbia: „Am stabilit prioritățile comune” 534 Foto: Gov.ro Exclusiv

Premierul român s-a întâlnit la Varna cu omologii său din Bulgaria şi Grecia, Boiko Borisov, respectiv Alexis Tsipras, şi cu preşedintele sârb, Aleksandr Vucic, cu care a discutat despre consiolidarea independenţei energetice a celor patru state şi despre coordonarea proiectelor de infrastructură.  

„Am stabilit prioritățile comune. Nu este o construcție împotriva a ceva, nu este un grup de forță care să se bată cu cineva, Romania este legată de Serbia și Bulgaria prin strategia Dunării, sunt țări vecine, trebuie să lucrăm împreună, iar pe linia Grecia Bulgaria, sunt țări europene, trebuie să fim înțelepți”, a spus premierul, marți seară, la Antena 3.

Tudose a declarat, marţi, la finalul şedinţei comune de guvern româno-bulgare, că s-au abordat multe subiecte de interes pentru ambele ţări, inclusiv legate de dezvoltarea infrastructurii, şi s-a convenit ca întâlnirile să aibă loc lunar, cel puţin între cei doi premieri.

Următoarea întâlnire va avea loc la Bucureşti, luna viitoare.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati