Antena 3 CNN Politică Premierul Tudose, discuții cu reprezentanţii Dacia despre dezvoltarea investiţiilor în industria auto

Premierul Tudose, discuții cu reprezentanţii Dacia despre dezvoltarea investiţiilor în industria auto

Premierul Tudose, discuții cu reprezentanţii Dacia despre dezvoltarea investiţiilor în industria auto
20 Iul 2017   •   20:41

Premierul Mihai Tudose a analizat joi, cu reprezentanţii Dacia perspectivele de dezvoltare a investiţiilor în industria auto din România, el prezentând câteva dintre măsurile pe care Guvernul le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, printre care finalizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu.

„Prim-ministrul Mihai Tudose a analizat astăzi, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Dacia Renault (Groupe Renault România) perspectivele de dezvoltare a investiţiilor în industria auto din România. Şeful Executivului a subliniat potenţialul României de a atrage investiţii străine şi a prezentat câteva dintre măsurile pe care Guvernul le-a luat sau le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, necesare în primul rând pentru România, nu doar pentru investitori. Un exemplu menţionat în acest sens de premierul Mihai Tudose a fost finalizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu”, se arată într-un comunicat.

Premierul a amintit faptul că documentaţia pentru două dintre secţiunile autostrăzii a fost înregistrată în sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP).

„Avem tot interesul ca această autostradă să se concretizeze cât mai repede şi am deblocat deja nişte lucruri”, a declarat, potrivit comunicatului, prim-ministrul Mihai Tudose.

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close