Antena 3 CNN Politică Președintele executiv al PSD, la 100 de minute: Dosarul de la DNA este din 2015

Președintele executiv al PSD, la 100 de minute: Dosarul de la DNA este din 2015

Președintele executiv al PSD, la 100 de minute: Dosarul de la DNA este din 2015
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Iun 2017   •   16:12

Unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea şi numărul doi din PSD, preşedintele executiv al partidului, Niculae Bădălău, a fost chemat la DNA, pentru audieri într-un dosar ce vizează fapte de corupţie.

Acesta a declarat, într-o intervenție telefonică la 100 de minute, de la Antena 3, că a fost chemat la DNA în legătură cu autostrada surpată, din vremea lui Victor Ponta, arătând că nu înțelege nici până acum ce legătură ar avea el, ori fiul său, în această speță.

”Știu din presă că acea autostradă s-a surpat dar nu am nicio legătură. Citația era în calitate de martor. (...) Nimic nu e întâmplător. Nu am nicio restricție de la anchetatori”, a spus Niculae Bădălău.

„Dosarul este din 2015. Asta era scris și pe citație. Am fost chemați astăzi. Nu știu dacă din 2015 dânșii au mai chemat pe cineva”, a mai spus președintele executiv al PSD.

Niculae Bădălău a afirmat la Antena 3 că, la nivelul partidului, se simte o presiune, arătând că are în această perioadă numeroși sfătuitori în legătură cu ceea ce ar trebui „să facă bine” pentru el și familia sa.

Chiar dacă procurorii DNA ar decide să îl pună sub acuzare, Bădălău beneficiază deocamdată de imunitate parlamentară şi trebuie cerut avizul Senatului.


 

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close