Antena 3 Politică Președintele Klaus Iohannis, întâlnire de taină cu Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Călin Popescu Tăriceanu

Președintele Klaus Iohannis, întâlnire de taină cu Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Călin Popescu Tăriceanu

de G.S.    |    23 Feb 2017   •   15:27
Președintele Klaus Iohannis, întâlnire de taină cu Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Călin Popescu Tăriceanu

Cei patru noi miniștri din cabinetul Grindeanu au avut joi, la ora 15:00, ceremonia de învestitură în funcție, la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis a susținut un scurt discurs, în care a urat premierului Grindeanu să transforme guvernul într-o echipă puternică.

Dar ceremonia a fost presărată cu momente inedite.

Înainte de ceremonie, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și premierul Sorin Grindeanu au ieșit din biroul președintelui Klaus Iohannis și s-au alăturat miniștrilor prezenți la ceremonie, deși cutuma este ca guvernul să fie în formulă completă și să aștepte președintele să iasă din biroul său.

Apoi, după depunerea jurămintelor, președintele a mers și s-a salutat cu fiecare oficial din cabinet și cu președinții celor două camere, dar cu premierul Sorin Grindeanu a avut și o scurtă conversație.

Ulterior, la finalul ceremoniei, președintele i-a invitat pe cei trei oficiali în biroul său, pentru discuții.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close