Antena 3 CNN Politică Prima reacție din PSD, după protestele din stradă și prezența președintelui în Piață

Prima reacție din PSD, după protestele din stradă și prezența președintelui în Piață

Prima reacție din PSD, după protestele din stradă și prezența președintelui în Piață
de M.Z.    |    22 Ian 2017   •   19:07

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a spus duminică, la Antena 3, că partidul pe care îl reprezintă nu va ceda sub nicio formă le ce și-a propus, chiar dacă mii de oameni au ieșit în stradă protestând față de ordonanța grațierii și amnistiei.

”Nu vom ceda sub nicio formă la ce ne-am propus. Mâine vom lua o decizie în acest sens. (...) Dragi români care ne-ati votat, nu cedăm nici măcar un mimimetru. Noi ce-am promis aia facem până la capăt. Tot ceea ce am promis”, a spus Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, duminică, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Președintele Iohannis le-a spus românilor adunați în Piața Universității că vrea să se schimbe legislația din România și susține că oamenii sunt, pe bună dreptate, indignați.

Câteva mii de persoane s-au adunat duminică seara în Piaţa Universităţii din Capitală, dar și în alte orașe din țară, pentru a protesta faţă de modificările care ar putea fi aduse legislaţiei penale. Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare. 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close