Antena 3 CNN Politică Primarul Sectorului 6 spune că PMB blochează lucrările la Prelungirea Ghencea: "M-ați întrebat ce se întâmplă în fața Stadionului Steaua"

Primarul Sectorului 6 spune că PMB blochează lucrările la Prelungirea Ghencea: "M-ați întrebat ce se întâmplă în fața Stadionului Steaua"

"Pentru ca m-ați întrebat de ceea ce se întâmplă în fața Stadionului Steaua, de ce nu se finalizează, am dat câteva telefoane", a anunțat astăzi primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Primarul Sectorului 6 spune că PMB blochează lucrările la Prelungirea Ghencea: "M-ați întrebat ce se întâmplă în fața Stadionului Steaua"
Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
de Mia Lungu    |    29 Aug 2022   •   21:17

"În primul rând, noi am finalizat ceea ținea de noi. Acum, ceea ce se vede în prima poză în jumătatea din dreapta (sus), este un culoar pe care PMB va veni cu supralărgirea Prelungirii Ghencea", a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

"Se pare că mai e nevoie de ceva reproiectare (nimic complicat și nu îmi e clar de ce nu s-a făcut până acum). Chiar nu înțeleg de ce nu se lucrează pe acest tronson, eliberat de sarcini.

Voi discuta cu PMB și cu Trustul și dacă nu fac nimic anul acesta, le voi cere acordul să punem niște dale pe care le putem scoate și refolosi ușor, dar să nu mai ținem zona în mizerie.", a mai transmis acesta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close