Antena 3 CNN Politică Noul primar al Timişoarei, Dominic Fritz, anunţă că nu are COVID, dar rămâne în izolare

Noul primar al Timişoarei, Dominic Fritz, anunţă că nu are COVID, dar rămâne în izolare

Dominic Fritz, noul primar ales al Timişoarei, a anunţat miercuri, pe o reţea de socializare, că a intrat în autoizolare, după ce luni s-a întâlnit cu o persoană bolnavă de COVID.

Noul primar al Timişoarei, Dominic Fritz, anunţă că nu are COVID, dar rămâne în izolare
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    07 Oct 2020   •   13:20

UPDATE 13.20 - Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că nu este bolnav de COVID, după ce s-a testat pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată.

"Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii.

Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost `contact direct`. Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi.

Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli", a scris Dominic Fritz, pe pagina de Facebook.

---------

Ştirea iniţială 09.45

Dominic Fritz, noul primar ales al Timişoarei, a anunţat miercuri, pe o reţea de socializare, că a intrat în autoizolare, după ce luni s-a întâlnit cu o persoană bolnavă de COVID.

De asemenea, noul edil al Timişoarei spune că la întâlnire a purtat mască, a respectat distanţa, iar acum s-a testat.

Dominic Fritz: Am făcut un test COVID și rămân acasă, în așteptarea rezultatului

"Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. 

Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!", a scris Dominic Fritz, miercuri dimineaţă, pe pagina sa de Facebook.

Fritz: Voi continua să lucrez la pregătirea preluării mandatului

Dominic Fritz este noul primar al Timişoarei, din partea USR, după ce a câștigat alegerile din 27 septembrie.

Fritz vine la Primăria Timișoara după mandatul lui Nicolae Robu. 

×
Subiecte în articol: Dominic Fritz coronavirus
Parteneri
Fenomenul ciudat apărut pe cerul Turciei înainte de cutremur
x close