Antena 3 CNN Politică Primarul Brașovului, Allen Coliban, îşi cere scuze public pentru că a parcat pe o trecere de pietoni: "Acest eveniment nu-mi face cinste"

Primarul Brașovului, Allen Coliban, îşi cere scuze public pentru că a parcat pe o trecere de pietoni: "Acest eveniment nu-mi face cinste"

Allen Coliban, primarul din Brașov, şi-a cerut scuze public, luni seara, după ce a recunoscut că a parcat pe o trecere pentru pietoni, înainte de a participa la festivităţile de deschidere a anului şcolar la Colegiul Naţional "Andrei Şaguna".

Primarul Brașovului, Allen Coliban, îşi cere scuze public pentru că a parcat pe o trecere de pietoni: "Acest eveniment nu-mi face cinste"
Sursa foto: Facebook/ Vaju Dan
de Mia Lungu    |    13 Sep 2021   •   20:59

Reacţia primarului USR PLUS a venit după ce, în cursul zilei de luni, au ajuns în presă imagini cu maşina Primăriei, pe care acest a condus-o, parcată pe o trecere de pietoni.

"Am ajuns la Colegiul Şaguna pentru festivitatea de deschidere a noului an şcolar, pentru a vorbi despre investiţiile pe care le facem în educaţie şi a vedea cum din acest an începem colectarea selectivă în şcoli.

Din păcate, singura zonă unde am putut parca maşina era la capătul unei treceri de pe o stradă lăturalnică. Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greşeala şi îmi prezint scuze în faţa braşovenilor", a transmis, luni seara, Coliban.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: primarul Brașov scuze parcat trecere pietoni
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close