Antena 3 CNN Politică Primarul din Năvodari refuză să aloce bani pentru montarea camerelor de supraveghere în sălile de examen

Primarul din Năvodari refuză să aloce bani pentru montarea camerelor de supraveghere în sălile de examen

Primarul din Năvodari refuză să aloce bani pentru montarea camerelor de supraveghere în sălile de examen
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Mai 2012   •   07:25

Mai sunt doar două săptămâni până la începerea examenului de bacalaureat iar primarul din Năvodari refuză să aloce banii pentru montarea camerelor de supraveghere în sălile de examen. Chiar daca initiaţiva sa ar putea să îi aducă un plus de simpatie în rândul tinerilor alegători, primarul va trebui totuşi să se supună legii. Cei de la inspectoratul şcolar spun că în ziua examenului, toate sălile vor fi supravegheate video.

Deşi anul acesta prezenţa camerelor de supraveghere este obligatorie în fiecare centru de examinare, primarul din Năvodari nu are de gând să le monteze.

Cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean spun că legea trebuie respectată de toată lumea. Aşa că încercarea primarului de a câştiga simpatia tinerilor din Năvodari în plină campanie electorală nu va avea succes.

În cazul în care nu se vor aloca bani de la primărie pentru camerele de supraveghere, Ministerul Educaţiei va trimite sumele necesare pentru ca toate centrele de examinare să fie dotate corespunzător.



×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close