Antena 3 CNN Politică Profesorii, împiedicaţi să participe la şedinţa din plenul Parlamentului

Profesorii, împiedicaţi să participe la şedinţa din plenul Parlamentului

Profesorii, împiedicaţi să participe la şedinţa din plenul Parlamentului
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Apr 2011   •   17:40

Un grup de profesori a fost împiedicat să participe la şedinţa plenului reunit al Parlamentului., în care Guvernul şi-a asumat răspunderea pe două legi. Sindicaliştiilor li s-a reproşat că nu aveau legitimaţii care să le permită accesul în sală.

Angajaţii ocupaţi de securitatea Camerei au oprit, luni, câteva persoane care au afirmat că sunt profesori de la părtundera în plenul Parlamentului. Potrivit Mediafax, aceştia nu aveau nici un ecuson sau vreo legitimaţie care să le permită accesul la şedinţele Parlamentului.

Astfel, profesorilor li s-a cerut să meargă la Biroul de informare, aflat la ieşirea din Palatul Parlamentului. Pe scările din apropierea sălii de plen, unde a avut loc incidentul, la un moment dat a apărut şi deputatul PDL Silviu Prigoană, cărora persoanele respective i-au cerut sprijinul însă acesta a evitat să se implice în dispută.

Şedinţa comună a celor două Camere ale Parlamentului pentru angajarea răspunderii Guvernului pe două legi a început, luni, în absenţa reprezentanţilor opoziţiei.

 


×
Subiecte în articol: profesori sedinta sindicalisti
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close