Antena 3 CNN Politică Proteste la Washington. Marcel Ciolacu: ”Asta se întâmplă atunci când un om vrea toată puterea și divizează societatea”

Proteste la Washington. Marcel Ciolacu: ”Asta se întâmplă atunci când un om vrea toată puterea și divizează societatea”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat miercuri seara ceea ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii.

Proteste la Washington. Marcel Ciolacu: ”Asta se întâmplă atunci când un om vrea toată puterea și divizează societatea”
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2021   •   00:18

”Sunt îngrijorat de evenimentele din Washington. Democrația americană merită mai mult. Este timpul pentru responsabilitate. Asta se întâmplă atunci când un om vrea toată puterea și divizează societatea.

Abuzul de putere și refuzarea rezultatelor alegerilor a devenit o practică pentru politicienii de dreapta, inclusiv din România. Sunt convins că democrația americană va trece peste asta.

Salut discursul serios și apelul la calm al președintelui-ales Joe Biden”, este mesajul transmis de Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Partizanii preşedintelui SUA Donald Trump au pătruns miercuri în clădirea Congresului Statelor Unite după ce au dărâmat mai multe garduri de securitate şi s-au confruntat cu poliţia.

Joe Biden: Îi cer lui Trump să apere Constituţia. Democraţia noastră este sub asediu

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden a solicitat manifestanţilor să se retragă şi să lase democraţia să lucreze. Mai mult, Biden i-a cerut lui Donald Trump să apere Constituţia, care în acest moment este sub asediu subliniind că tot ce are mai sfânt acum America trebuie protejat.

Citiți și: Trump, apel pentru susţinătorii săi: "Duceți-vă acasă, vă iubim, sunteți foarte speciali”

×
Subiecte în articol: Washington proteste Marcel Ciolacu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close