Antena 3 CNN Politică PSD cere suspendarea negocierilor privind noul Guvern! Marcel Ciolacu a anunțat motivele

PSD cere suspendarea negocierilor privind noul Guvern! Marcel Ciolacu a anunțat motivele

Orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată, spune președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

de Mia Lungu    |    20 Mai 2023   •   10:12

"De când am intrat la guvernare prioritatea noastră a fost stabilitatea țării și buna guvernare, astfel încât românii și economia româneasca să treacă mai ușor peste multiplele crize cu care ne confruntăm.", a scris, sâmbătă, Ciolacu pe Facebook.

"E clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor”, a mai scris liderul PSD.

Din acest motiv, crede președintele PSD, în acest moment, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale.

"Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată. Coaliția are datoria să se reunească în primul rând pentru urgențele românilor, iar programul de guvernare viitor este obligatoriu să prevadă soluțiile sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării".

Citește și: Kelemen Hunor: "Nu avem niciun motiv să plecăm din coaliție și de la guvernare"

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close