Antena 3 CNN Politică PSD despre Mitrea: Se autoexclude singur

PSD despre Mitrea: Se autoexclude singur

PSD despre Mitrea: Se autoexclude singur
Sursa foto: miron mitrea
31 Mar 2009   •   03:48

Declaraţiile din ultima vreme ale lui Miron Mitrea despre PSD nu au primit încă un răspuns clar din partea conducerii formaţiunii. Mircea Geoană a evitat să discute despre Mitrea. Întrebat de declaraţiile acestuia referitoare la necesitatea unui congres în care să se aleagă un nou lider, preşedintele partidului s-a limitat a îndemna ?Lăsaţi-l, săracu?, că are alte probleme!?.
În timp ce Marian Vanghelie este de părere că Mitrea ?se autoexclude singur?. ?Cred că domnul Mitrea e cam singur în ultima perioadă. Nu e nevoie să îl excludem noi că se autoexclude singur. Îl mai ţinem în partid pentru că, cu cât stă mai mult în partid, cu atât timpul lui expiră" a declarat Marian Vanghelie, citat de Evenimentul Zilei.
Pe de altă parte, la şedinţa BPN al PSD, Mircea Geoană a primit şi criticile preşedintelui de onoare al partidului.Ion Iliescu a continuat atacurile pe seama promovării în partid a lui Cosmin Guşă şi Lavinia Şandru.
?Să nu mai încerci să vii cu mercenari la noi la partid!?, a strigat preşedintele de onoare la Mircea Geoană, care a evitat să îi dea replica, renunţând să mai susţină cauza Laviniei Şandru, scrie şi Cotidianul.
Liderul Partidului a amintit că şi Ion Iliescu şi-a exprimat, în public, opţiunea pentru Crin Antonescu.


Antena3.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close