Antena 3 CNN Politică PSD: Există o Românie ai căror copii își pot serba ziua cu 100 de invitați, dar şi una a celor mulți, cu școli închise și fără alocații dublate!

PSD: Există o Românie ai căror copii își pot serba ziua cu 100 de invitați, dar şi una a celor mulți, cu școli închise și fără alocații dublate!

PSD susţine că pentru PNL există două Românii, una a celor care respectă legea şi una ai căror copii își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, "cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei", făcând aluzie de liberalul Rareş Bogdan.

PSD: Există o Românie ai căror copii își pot serba ziua cu 100 de invitați, dar şi una a celor mulți, cu școli închise și fără alocații dublate!
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    23 Iun 2020   •   14:45

Atacul vine după ce în presă a apărut un articol în legătură cu petrecerea cu 100 de persoane la restaurant din Cluj pe care ar fi dat-o Rareş Bogdan pentru ziua fiicei sale.

"Pentru PNL există două Românii!

- Una a celor mulți, obligați să respecte legea, dar pentru care statul nu găsește niciodată resursele necesare. Alta a lor, a șmecherilor PNL de la putere, care își poate permite orice, oricând, care se află deasupra tuturor legilor și pentru care statul are resursele necesare contractelor grase, alocate direct.

- Una ai căror copii își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei. Alta a celor mulți, cu școli închise, lăsați fără educație și fără alocații dublate! Pentru ei statul condus de PNL nu are bani!

Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta? Fie că au respectat regulile de distanțare socială, fie că – pur și simplu – nu au avut banii necesari pentru acest lucru?", este mesajul transmis marţi de PSD pe pagina de Facebook.

Jurnaliştii de la libertatea.ro au scris că europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a dat o petrecere adevărată de ziua fiicei sale, în plină pandemie de coronavirus şi stare de alertă, perioadă în care petrecerile mari sunt interzise în interior şi autorităţile ne îndeamnă la respectarea regulilor de igienă şi distanţare fizică.

Cum răspunde PNL-istul Rareș Bogdan la acuzațiile grave că ar fi încălcat legea în plină stare de urgenţă

×
Subiecte în articol: zi de nastere Rareș Bogdan

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close