Antena 3 CNN Politică Acuzații grave la adresa lui Rareș Bogdan. A încălcat legea în plină stare de urgenţă. Dezvăluirea care-i va crea multe probleme

Acuzații grave la adresa lui Rareș Bogdan. A încălcat legea în plină stare de urgenţă. Dezvăluirea care-i va crea multe probleme

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a dat o petrecere adevărată de ziua fiicei sale, în plină pandemie de coronavirus şi stare de alertă, perioadă în care petrecerile mari sunt interzise în interior şi autorităţile ne îndeamnă la respectarea regulilor de igienă şi distanţare fizică.

Acuzații grave la adresa lui Rareș Bogdan. A încălcat legea în plină stare de urgenţă. Dezvăluirea care-i va crea multe probleme
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    23 Iun 2020   •   09:05

La petrecerea dată de politician au fost invitaţi nu mai puţin de 100 de oameni, care s-au distrat într-un restaurant din Cluj-Napoca, la Da Vinci, luni după-amiază, atunci când localul a fost deschis special pentru acest eveniment, susţine libertatea.ro.

În sprijinul afirmaţiilor, sursa citată publică imagini luate cu drona, de la petrecerea dată de Rareş Bogdan, dar și fotografii de pe unul dintre dealurile cartierului Bună ziua, unde se vede cum pe terasă și în curte erau câțiva oameni, restul de peste 100 stând în interiorul restaurantului. În prezent, potrivit măsurilor de restricţie impuse de autorităţi în starea de alertă, numărul maxim de invitați legal este de 20 în interiorul localurilor. În rest, restaurantele îşi pot primi clienţii pe terase sau în curtea localului.

De asemenea, şi în faţa restaurantului se văd peste 30 de mașini parcate. Atât jurnalistul din Cluj care a observat petrecerea de afară, dar şi sursele din interior spun că la petrecerea dată de europarlamentarul PNL Rareş Bogdan au fost puțini invitați în aer liber, aproape toată lumea stând la mesele din interior şi fără nicio mască. De asemenea, Rareș Bogdan și familia, tot înăuntrul restaurantului.

"Mai bine de 100 de femei și bărbați se distrează înăuntru" a povestit unul dintre martorii oculari, din interior. De asemenea, jurnaliştii libertatea.ro au vorbit şi cu managerul restaurantului Da Vinci, care a confirmat că petrecerea are loc în interiorul localului şi a părut ușor deranjată de întrebări. 

"Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt... șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc", a declarat Adela Logean, şefa localului Da Vinci din Cluj.

Jurnaliştii au încercat să afle punctul de vedere al politicianului, dar Rareş Bogdan nu a putut fi contactat.

Cum răspunde PNL-istul Rareș Bogdan la acuzațiile grave că ar fi încălcat legea în plină stare de urgenţă

Foto: libertatea.ro
 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan petrecere Cluj
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close