Antena 3 Politică PSD: Iohannis şi Cîţu trebuiau primiţi cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară şi covor roşu

PSD: Iohannis şi Cîţu trebuiau primiţi cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară şi covor roşu

de Alexandra Dima    |    01 Apr 2021   •   15:36
PSD: Iohannis şi Cîţu trebuiau primiţi cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară şi covor roşu presidency.ro

Reprezentanţii PSD au transmis că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu trebuiau primiţi „cu colivă şi lumânări la Institutul Cantacuzino” şi nu cu fanfară şi covor roşu. Social-democraţii mai precizează că cei doi „nici nu s-au sinchisit să răspundă Comisiei Europene de a identifica potenţiale capacităţi de producţie pentru vaccinuri”.

„Iohannis și Cîțu trebuiau primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară și covor roșu! În pandemie, România a ajuns din producător, un simplu depozitar de vaccinuri. Nici nu s-au sinchisit să răspundă Comisiei Europene de a identifica potențiale capacități de producție pentru vaccinuri! Pur și simplu nu le-a păsat”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații au criticat și faptul că la mult lăudatul Institut Cantacuzino nu se produce decât un supliment natural.

„Pe modelul măștilor-fantomă de la Romarm, guvernarea Cîțu-Iohannis n-a fost în stare să producă la “Cantacuzino” altceva în afara unui banal supliment alimentar! Atât s-a putut! În schimb, tare le place să ambaleze frumos coliva și să spună că e cozonac”, se arată în finalul postării.

Şeful statului Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu au participat joi dimineaţă la ceremonia organizată cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close