Antena 3 CNN Politică Radu Oprea: Un caz tragic s-a petrecut din nou! Vlad Voiculescu își rupea cămașa de pe el! Azi nu a făcut nimic

Radu Oprea: Un caz tragic s-a petrecut din nou! Vlad Voiculescu își rupea cămașa de pe el! Azi nu a făcut nimic

”Un caz tragic s-a petrecut din nou și un mare ars care a fost transferat foarte târziu, din păcate, a decedat. Pe vremea când era ONG-ist ministrul de azi Vlad Voiculescu își rupea cămașa de pe el”, spune senatorul PSD Radu Oprea.

Radu Oprea: Un caz tragic s-a petrecut din nou! Vlad Voiculescu își rupea cămașa de pe el! Azi nu a făcut nimic
de Laura Dinu    |    15 Feb 2021   •   14:43

„Constatăm, din păcate, astăzi, că un caz tragic s-a petrecut din nou și că un mare ars care a fost transferat foarte târziu, din păcate, a decedat. Pe vremea când era ONG-ist ministrul de azi, Vlad Voiculescu, își rupea cămașa de pe el. Azi, ca ministru, nu a făcut nimic.

Acesta este încă un motiv pentru care moțiunea pe Sănătate, contra ministrului Vlad Voiculescu, trebuie dezbătută și votată”, spune purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea.

”Cu siguranță vor urma și alte moțiuni simple! Nu ne dorim acest lucru, dar vedeți și dumneavoastră, lipsa de performanță a actualului guvern ne furnizează suficiente motive pentru a veni și cu alte moțiuni simple”, a adăugat Oprea. 

Constănţeanul ars care a fost transferat cu întârziere la un spital din Belgia a murit

Ministerul Sănătății a anunțat luni dimineață că bărbatul de 51 de ani, care a suferit arsuri pe 64% din suprafața corpului și care a fost tranferat în Belgia, a murit. Ministerul a trimis Corpul de control pentru a verifica modul în care a fost tratat acesta în 3 spitale din țară.

Pacientul a fost transportat inițial la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar, apoi, în 21 ianuarie 2021, a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sfântul Spiridon” din Iași.

Transferul acestuia în Belgia a fost amânat cu o zi, din motive tehnice

„În data de 28 ianuarie 2021, misiunea de zbor pentru transferul în Belgia a fost anulată din motive tehnice, conform Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar pacientul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. A doua zi a fost transferat, cu un zbor umanitar operat de Ministerul Apărării Naționale, la Centre des Grands Brûlés - IMTR din cadrul Grand Hôpital de Charleroi din Loverval, Belgia”, a transmis Ministerul Sănătății.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a decis trimiterea Corpului de control al ministrului la cele trei unități medicale din România unde a fost internat pacientul pentru realizarea unui raport privind îngrijirile medicale care i-au fost acordate pacientului.

Social-democraţii au depus o moţiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, care este dezbătută în Parlament luni, 15 februarie.

×
Subiecte în articol: Radu Oprea Vlad Voiculescu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close