Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Băsescu, profitând de coabitare, revine cu toată gaşca de mafioţi în funcţii

Radu Tudor: Băsescu, profitând de coabitare, revine cu toată gaşca de mafioţi în funcţii

de M.Z.    |    12 Iun 2013   •   20:42

Revenirea lui Lucian Duţă în fruntea CNAS, la propunerea preşedintelui Traian Băsescu, arată că şeful statului vine din nou "cu toată gaşca de mafioţi în funcţii", a comentat miercuri analistul politic Radu Tudor.

 
"(Numirea lui Duţă - n.r.) este o chestiune manipulatorie şi greţoasă. Traian Băsescu, profitând de coabitare, revine cu toată gaşca de mafioţi în funcţii şi greşeala asta, din păcate, nu se va sparge în capul lui Victor Ponta (...), ci va pierde populaţia", a spus Radu Tudor, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Lucian Duţă revine în fruntea Casei Naţionale de Sănătate. Cel care l-a propulsat din nou în conducerea CNAS este chiar preşedintele Traian Băsescu. 
 
Preşedintele Traian Băsescu l-a nominalizat pe Lucian Duţă pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, instituţie pe care a condus-o până în mai 2012, atunci când a demisionat. Duţă a plecat de la şefia Casei în plin scandal al lipsei citostaticelor.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) consideră că numirea lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al instituţiei este "o gafă" a Administraţiei Prezidenţiale, "specifică organizaţiilor mafiote", şi ameninţă că, până la retragere acesteia, CA nu se va întruni.  

Cum comentează Lucian Duţă revenirea sa în fruntea Casei de Sănătate

Propunerea făcută de preşedintele Traian Băsescu de a-l nominaliza pe Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al CNAS este o recomandare care îi face rău şefului statului şi, chiar, îl "îngroapă", apreciază preşedintele Alma Mater, Anton Hadăr.
×
Subiecte în articol: Lucian Duta radu tudor La Ordinea Zilei

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close