Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: E foarte bine că Mircea Băsescu atacă Antena 3. Înseamnă că facem bine ceea ce facem

Radu Tudor: E foarte bine că Mircea Băsescu atacă Antena 3. Înseamnă că facem bine ceea ce facem

Radu Tudor: E foarte bine că Mircea Băsescu atacă Antena 3. Înseamnă că facem bine ceea ce facem
20 Feb 2015   •   12:45
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a comentat declaraţia lui Mircea Băsescu, de vineri, conform căreia "Dacă opinia publică e formată din Antena 3, ne-am dat naibii!"
 
Radu Tudor a explicat că este foarte bine că Mircea Băsescu face astfel de afirmaţii şi că, astfel, se confirmă că tot ce face Antena 3 este foarte bun.
 
"E foarte bine că spune Mircea Băsescu aşa ceva. Este un titlu de onoare. În fiecare zi să fim criticaţi şi înjuraţi de fraţii Băsescu, înseamnă că facem bine ceea ce facem. Aceşti doi indivizi de la marginea societăţii, ambii cu un caracter penal foarte, foarte pronunţat, unul dintre ei arestat, celălalt încă în libertate, în fiecare zi nu găsesc nimic mai bun de făcut decât să înjure Antena 3. Spre deosebire de aceşti indivizi, Antena 3 are o audienţă foarte serioasă şi, în mod evident, tot ce am spus noi în ultimii ani despre activitatea lor infracţională se confirmă prin procurori şi judecători. Înseamnă că suntem încă pe drumul cel bun. Sper să nu mai fie preocupat de cavoul pe care voia să îl pregătească pentru Mugur Ciuvică, sper să fie preocupat de câţi ani va primi pentru asocierea cu un clan interlop."
 
De asemenea, Radu Tudor a explicat că, cel mai probabil, dezvăluirile Antena 3 provoacă adevărate coşmaruri celor doi fraţi.
 
"Pentru că aceşti doi fraţi corsicani, concurenţi în încălcarea legii în ultimii 10 ani, nu au fost sancţionaţi aşa cum trebuie, dezvăluirile Antena 3 le provoacă coşmaruri. Nu este timpul pierdut. Prin filmuleţul difuzat de Antena 3, în care el spune că i s-a pus "mormanul de bani" în braţe şi că el nu a primit "decât" 250.000 de euro din 600.000, în mod evident, lucrul acesta îi scoate din minţi. S-ar putea să mai apară şi alte filmuleţe, să vină la Antena 3 noi dovezi ale activităţilor penale din ultimii 10 ani. Au trecut doar două luni şi lumea începe să capete curaj. Toată activitatea infracţională a acestora din ultimii 10 ani abia acum încep să iasă la suprafaţă."
 

×
Subiecte în articol: radu tudor mircea basescu declaraţie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close