Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Este a treia situaţie importantă din viaţa USL când Ponta îl pune pe Antonescu în faţa faptului împlinit

Radu Tudor: Este a treia situaţie importantă din viaţa USL când Ponta îl pune pe Antonescu în faţa faptului împlinit

Radu Tudor: Este a treia situaţie importantă din viaţa USL când Ponta îl pune pe Antonescu în faţa faptului împlinit
de S.T.    |    12 Sep 2013   •   16:49

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi, un atac dur la adresa partenerului din USL, premierul Victor Ponta, pe subiectul Roşia Montană.

Antonescu susţine că Victor Ponta "face un joc parşivel", acuzându-l că nu şi-a asumat responsabilitatea pe proiectul iniţiat de Guvern.

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în direct la Antena 3, atacul liderului PNL la adresa premierului.

Potrivit lui Radu Tudor, "un lider politic adevărat nu ar trebui să folosească astfel de expresii, mai ales în raport cu un om alături de care guvernează".

Ponta nu răspundurilor atacurilor lui Crin: în trei ani nu m-aţi auzit criticându-l public

"Eu îl înţeleg perfect din punct de vedere al atitudinii sale şi cred că a ajuns la limita suportabilităţii pentru unele situaţii impuse din partea lui Victor Ponta. Este a treia situaţie importantă din viaţa USL când Victor Ponta îl pune pe Crin Antonescu în faţa faptului împlinit(...). Dacă Victor Ponta avea înţelepciunea să discute cu Crin Antonescu înainte de şedinţa de Guvern din 27 august, s-a fi evitat acest spectacol", a spus Radu Tudor.

"Nu cred că este în regulă modul în care a procedat Victor Ponta şi nu cred că e în regulă modul în care s-a exprimat Crin Antonescu", a mai spus jurnalistul.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close