Antena 3 CNN Politică Antonescu, atac dur la Ponta, în cazul Roşia Montană: "Face un joc parşivel"

Antonescu, atac dur la Ponta, în cazul Roşia Montană: "Face un joc parşivel"

Antonescu, atac dur la Ponta, în cazul Roşia Montană: "Face un joc parşivel"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Sep 2013   •   11:35

Crin Antonescu, atac fără precedent la Victor Ponta. Antonescu spune că Victor Ponta "face un joc parşivel" în cazul proiectului Roşia Montană. Antonescu susţine că premierul trebuie să îşi asume proiectul, odată ce a fost trimis de guvern către Parlament.

 
Mai mult, Antonescu îl acuză pe Ponta că pune promisiunea faţă de soţie mai presus decât interesul naţional şi nu îşi asumă proiectul, chiar dacă Guvernul a trimis documentele către Parlament.
 
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că, în opinia sa, premierul Victor Ponta "vrea tare" proiectul de la Roşia Montană, dar "nu asumă răspunderea", ci o pasează Parlamentului. 
 
Antonescu a spus că, din intervenţia de miercuri seară a premierului, el a înţeles că Victor Ponta este "absolut convins" că proiectul de la Roşia Montană este bun, corect şi aduce beneficii.
 
"Eu cred că premierul vrea tare acest proiect, dar nu asumă răspunderea", a adăugat liderul PNL, într-un interviu la Adevărul.
 
El a amintit că primul care a spus că nu mai are rost dezbaterea din Parlament a fost Victor Ponta.
 
"Eu sunt acuzat de antepronunţare, dar primul care a spus că votează împotrivă este premierul", a mai spus Antonescu, apreciind că "a început un joc destul de parşivel", el fiind asociat cu Vasile Blaga.
 
Antonescu a acuzat "campania" declanşată de PSD împotriva sa, începând cu premierul. "Premierul a reacţionat că a fost o lovitură împotriva domniei sale, deşi noi nu am anunţat decât că votăm la fel ca el", a mai spus liderul PNL.
 
"Dacă PSD vrea să-l facă (proiectul - n.r.), de ce nu vine în Parlament să-l susţină? (...) Nu poţi să vrei să faci ceva cu mâna altuia", a afirmat, de asemenea, Antonescu.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta Rosia Montana
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close