Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan anunţă o nouă petrecere, după cea dată pentru fiica sa: "Trebuie să respectăm regulile"

Rareş Bogdan anunţă o nouă petrecere, după cea dată pentru fiica sa: "Trebuie să respectăm regulile"

Europarlamentarul Rareş Bogdan anunţă o nouă petrecere, după cea pentru fiica sa, dată în luna iunie, în plină pandemie. De data aceasta, liberalul spune că îl va sărbători pe băieţelul său. Chiar dacă infectările cu coronavirus cresc, "nu trebuie să ne băgăm sub pat", spune politicianul.

Rareş Bogdan anunţă o nouă petrecere, după cea dată pentru fiica sa: "Trebuie să respectăm regulile"
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    12 Iul 2020   •   15:25

Liberalul Rareş Bogdan a spus duminică, la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că îl va sărbători săptămâna viitoare şi pe fiul său, aşa cum i-a făcut ziua fiicei sale, în urmă cu o lună.

"Binînţeles, dar nu cu 42 de persoane, pentru că prietenii mei sunt plecaţi în vacanţă, dar cu familia voi avea masă. Şi o să îi invit cu mare drag pe oameni să vadă că e simplă masă cu familia, socrii mei, fără nimic spectaculos, fără prieteni din politică, fără autorităţi, o petrecere la care copilaşii se aleargă, noi stăm la şase mese de câte şase persoane, absolut normal.

Rareş Bogdan: Eu nu refuz să trăiesc, nu trebuie să ne băgăm sub pat

Eu nu refuz să trăiesc, nu o să-mi opresc viaţa. Noi trebuie să ne obişnuim cu acest virus, să trăim, nu să ne băgăm sub pat, trebuie să respectăm regulile", a spus liderul europarlamentarilor PNL, Rareş Bogdan, duminică, la Antena 3.

Luna trecută, în presă s-a scris că liberalul Rareş Bogdan i-ar fi sărbătorit ziua fiicei sale cu peste 100 de persoane, deşi eram în pandemie şi în plină stare de alertă, când petrecerile erau interzise în interior.

Rareş Bogdan anunţă o nouă petrecere

Fostul jurnalist a reacţionat atunci şi a spus că la petrecere au fost cel mult 40 de persoane care au respectat regulile de siguranţă petru prevenirea limitării răspândirii cu COVID-19.

Averea fabuloasă a lui Rareş Bogdan. Ceasuri în valoare 200.000 de euro. Ce altceva mai are pe listă și câți bani are în conturi

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan petrecere
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close