Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, dezvăluiri despre guvernul PNL. Ce decizie vor lua liberalii

Rareș Bogdan, dezvăluiri despre guvernul PNL. Ce decizie vor lua liberalii

Rareș Bogdan, dezvăluiri despre guvernul PNL. Ce decizie vor lua liberalii
Sursa foto: Sursă foto: captură Antena 3
de S.T.    |    23 Oct 2019   •   21:58

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat miercuri seară la un post de televiziune că nu se aștepta ca Victor Ponta să fie consecvent și să voteze învestirea Guvernului Orban.

Rareș Bogdan a declarat că speră ca ceilalți lideri din Pro România, Sorin Cîmpeanu și Mihai Tudose, să conștientizeze că Guvernul Dăncilă nu mai poate să rămână la Palatul Victoria.

Citiți și: Interviu EXCLUSIV cu Victor Ponta, după discuțiile cu PNL: „Nu am cerut niciun minister. Le-am spus politicos că nu-i votez”

„Îi susțin pe colegii mei din PNL în tot ceea ce fac. Negocierile au fost grele. Am vorbit astăzi cu dânșii și le-am spus că din punctul meu de vedere dacă ei fac cvorumul nu contează dacă ne dau jos Guvernul sau nu ni-l învestesc, ci ideea este să ajungem la anticipate. Pentru PNL și România cel mai important lucru este să ajungem la anticipate”, a spus Rareș Bogdan.

„Strategia este simplă, extrem de clară: alegeri anticipate în maxim 3-4 luni de zile. Cum se vor produce aceste alegeri anticipate? Vă asigur că potrivit Constituției”, a mai spus Rareș Bogdan.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close