Antena 3 Politică Rareș Bogdan: ”Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu! Nu vă pot spune că în seara aceasta va ieși fum alb!”

Rareș Bogdan: ”Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu! Nu vă pot spune că în seara aceasta va ieși fum alb!”

de Laura Dinu    |    19 Apr 2021   •   11:04
Rareș Bogdan: ”Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu! Nu vă pot spune că în seara aceasta va ieși fum alb!”
Sursa foto: Hepta

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, luni, că nu se ia în calcul plecarea premierului Florin Cîțu din funcție, acesta fiind, în opinia domniei sale, cea mai bună opțiune pentru România la acest moment.

„Dacă credem că oamenii din țara aceasta merită mai mult și merită să le ridicăm nivelul de trai,  atunci cu adevărat trebuie să ne înțelegem. Eu am privit acuzațiile. M-au îndurerat! Cred că, uneori, ar trebui să fim mai calmi atunci când stăm în aceeași construcție politică. Noi nu avem o altă construcție politică posibilă decât cu USR PLUS. (...) Sper ca lucrurile să se calmeze, însă nu vă pot spune că, în seara aceasta, după coaliție, va ieși fum alb, dar pot să vă garantez că până mâine seară, lucrurile se vor încheia și vom merge mai departe în aceeași formulă”, a spus Rareș Bogdan

Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece! Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România, se bucură și de sprijinul PNL. Eu voi propune și un vot de susținere pentru Florin Cîțu pentru a se vedea că suntem în jurul lui. Președintele se află într-un parteneriat asumat cu premierul. Nu avem o opțiune mai bună decât premierul Florin Cîțu ca țară. Pe cei de la USR PLUS îi așteptăm să desemneze un nou ministru la Sănătate. Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister decât cele negociate în decembrie, nu am greșit cu absolut nimic”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: Vlad Voiculescu a alimentat toate teoriile conspirației! USR-PLUS au spus că oculta mondială are ceva cu Vlad

Rareș Bogdan a declarat, de asemenea, că Vlad Voiculescu nu a făcut altceva, prin declarațiile privind diferențele între numărul real de decese și numărul raportat, decât să alimenteze teoriile conspirației și să distrugă lupta pe care autoritățile o duc încă de la începutul pandemiei pentru a câștiga încrederea românilor.

”Le-am spus extrem de clar că este o problemă legată de doamna Moldovan, legată de domnul Voiculescu, le-am spus că deja suferă întreaga coaliție și ne afectează pe toți.

Poziția USR-PLUS a fost că vor avea o discuție cu doamna Moldovan și că îl vor susține pe Vlad Voiculescu.

După asta s-a întâmplat cu ordinul publicat peste noapte. Este anormal ca un prim ministru să afle despre un ordin al guvernului său, publicat în Monitorul Oficial, și informația să vină din spațiul public. Nu e normal!

Cei de la USR-PLUS ne-au spus că este o campanie împotriva lui Vlad Voiculescu, că oculta mondială are ceva cu Vlad Voiculescu, că PNL își folosește influența în presă... Nu a fost o discuție că lucrurile se vor liniști foarte mult! 

Cert este că așa cum au decurs lucrurile, nu mai puteau continua! După ce am văzut un interviu al lui Vlad Voiculescu la un post de televiziune am fost încă o dată convins că domnul Cîțu a procedat corect.

Cred că, cu toată supărarea lui Vlad, cel puțin cu toate declarațiile legate de COVID, noi ne luptăm de un an și câteva luni cu o propaganda venită inclusiv dinspre zona estică a Europei, extrem de agresivă. Nu poți da apă la moară, să alimentezi toate teoriile conspiraționiste la ascunderea de morți, e a doua oară. Prima dată a fost un răspuns dat Violetei Alexandru pe pagina de Facebook. Acum, a doua oară, mi s-a spus că nu a fost explicația suficient de bună pentru că în realitate nu e vorba de ascunderea de morți, dar e vorba de o modalitate diferită de calcul, pai toate teoriile conspiraționiste tocmai despre asta vorbesc. Noi ce facem? Alimentăm cu un oficial sau un fost oficial guvernamental teoriile conspirației? Că, de fapt, guvernele ar ascunde ceva când vedem oameni care mor, apropiați care abia primesc oxigen? Este inadmisibil și nu îl înțeleg pe Vlad de ce a făcut asta!” a spus Rareș Bogdan.  

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close