Antena 3 CNN Politică Liberalii au votat susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier. Rareș Bogdan: ”S-a votat în unanimitate!”

Liberalii au votat susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier. Rareș Bogdan: ”S-a votat în unanimitate!”

Liberalii au votat, joi, în Biroul Permanent Național (BPN), pentru susținerea în continuare a lui Florin Cîțu în funcția de premier, după ce reprezentații USR PLUS au declarat că vor rămâne în coaliție doar dacă premierul pleacă.

Liberalii au votat susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier. Rareș Bogdan: ”S-a votat în unanimitate!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    02 Sep 2021   •   14:14

”S-a adoptat o rezoluție, a fost dat un vot de susținere a premierului Florin Cîțu. Este extrem de important, au participat peste 70% din membrii BPN și s-a votat în unanimitate susținerea lui Florin Cîțu ca prim ministru și în toate demersurile domniei sale. 

Vă dau citire rezoluției adoptate astăzi: 

Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal își reafirmă susținerea fermă pentru exercitarea în continuare de către Florin Cîțu a funcției de premier al Guvernului României. Mandatul care i-a fost încredințat lui Florin Cîțu de către toate partidele din cadrul coaliției, a fost unul pentru modernizarea și dezvoltarea României. 

Evoluțiile din ultimele 9 luni au confirmat nu doar angajamentul ci și succesul său și al întregii echipe guvernamentale pe acest drum”, a declarat, joi, Rareș Bogdan

Orban: ”Colegi de-ai mei au convocat BPN fără să fiu informat”

Ludovic Orban nu a participat la ședința Biroului Permanent Național

”Astăzi, fără să fiu informat, colegi de-ai mei au convocat BPN fără să fiu informat. A doua oară, ignorând președintele partidului și refuzând un dialog cu președintele partidului. Am decis să nu particip la această ședință, despre care nu am fost informat”, a spus Orban. 

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close