Antena 3 CNN Politică Răspunsul UDMR la atacul lui Orban: ”Declarațiile lui sunt pline de stereotipii absurde”

Răspunsul UDMR la atacul lui Orban: ”Declarațiile lui sunt pline de stereotipii absurde”

Reprezentanţii UDMR resping acuzaţiile făcute de Ludovic Orban în timpul vizitei de la Miercurea Ciuc. Acestia cataloghează afirmaţiile lidereului PNL drept "stereotipii absurde". Totul după ce Orban a declarat că judeţul a fost ocolit de investiţii, din cauză că UDMR i-a vrut săraci şi needucaţi pe maghiarii de acolo.

Răspunsul UDMR la atacul lui Orban: ”Declarațiile lui sunt pline de stereotipii absurde”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    09 Aug 2021   •   18:10

”Domul Orban se află într-un turneu electoral în Ținutul Secuiesc și noi constatăm că, din păcate, nu s-a pregătit prea bine, iar declarațiile lui sunt pline de stereotipii absolut nefondate, absurde.

UDMR respinge tot ceea ce spune și solicităm ca comunitatea maghiară să nu fie folosită iarăși în rivalitățile și luptele interne electorale ale PNL-ului.

Nu dorim să auzim predicile și stereotipurile absurde ale unor politicieni care își aduc aminte de faptul că Ținutul Secuiesc există doar în campanie”, a declarat Csilla Hehedus, purtătorul de cuvânt al UDMR.

Orban, atac la partenerii de coaliție din UDMR: "Îşi ţine mai uşor alegătorii, dacă ei sunt dependenţi"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că judeţul Harghita a fost "cam ocolit de investiţii" şi liderii din administraţia locală "nu prea şi-au dorit astfel de investiţii", deoarece UDMR "îşi ţine mai uşor alegătorii, dacă ei sunt dependenţi".

"Hai să fim cinstiţi, că judeţul Harghita a cam fost ocolit de investiţii şi cred că şi unii dintre cei care au fost la butoanele administraţiilor nu prea şi-au dorit astfel de investiţii, pentru că se ştie foarte bine că partidele cum sunt UDMR, de exemplu, care chiar dacă e un conglomerat de mai multe partide şi asociaţii, de fapt e unicul reprezentant politic şi are tendinţa să fie un soi de partid unic. 

Orban spune că UDMR îşi ţine mai uşor alegătorii dacă ei sunt dependenţi

Îşi ţine mai uşor alegătorii dacă ei sunt dependenţi. Mai e un partid românesc care îi ţine dependenţi pe români şi şi-i doreşte pe români săraci şi needucaţi. 

Noi ne dorim ca românii să fie educaţi, să stea pe picioarele proprii, să se lupte pentru a reuşi în viaţă, să aibă un cadru social care să permită fiecăruia să reuşească în viaţă", a spus liderul liberal, duminică, la Conferinţa de alegeri interne în cadrul Organizaţiei PNL Harghita.

×
Subiecte în articol: UDMR Ludovic Orban
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close