Antena 3 CNN Politică Orban, atac la partenerii de coaliție din UDMR: "Îşi ţine mai uşor alegătorii, dacă ei sunt dependenţi"

Orban, atac la partenerii de coaliție din UDMR: "Îşi ţine mai uşor alegătorii, dacă ei sunt dependenţi"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că judeţul Harghita a fost "cam ocolit de investiţii" şi liderii din administraţia locală "nu prea şi-au dorit astfel de investiţii", deoarece UDMR "îşi ţine mai uşor alegătorii, dacă ei sunt dependenţi".

Orban, atac la partenerii de coaliție din UDMR: "Îşi ţine mai uşor alegătorii, dacă ei sunt dependenţi"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Aug 2021   •   19:11

"Hai să fim cinstiţi, că judeţul Harghita a cam fost ocolit de investiţii şi cred că şi unii dintre cei care au fost la butoanele administraţiilor nu prea şi-au dorit astfel de investiţii, pentru că se ştie foarte bine că partidele cum sunt UDMR, de exemplu, care chiar dacă e un conglomerat de mai multe partide şi asociaţii, de fapt e unicul reprezentant politic şi are tendinţa să fie un soi de partid unic. 

Orban spune că UDMR îşi ţine mai uşor alegătorii dacă ei sunt dependenţi

Îşi ţine mai uşor alegătorii dacă ei sunt dependenţi. Mai e un partid românesc care îi ţine dependenţi pe români şi şi-i doreşte pe români săraci şi needucaţi. 

Noi ne dorim ca românii să fie educaţi, să stea pe picioarele proprii, să se lupte pentru a reuşi în viaţă, să aibă un cadru social care să permită fiecăruia să reuşească în viaţă", a spus liderul liberal, duminică, la Conferinţa de alegeri interne în cadrul Organizaţiei PNL Harghita.

Orban consideră că "în mare parte, soluţia la toate problemele, inclusiv ale comunităţii româneşti, este dezvoltarea economică, care se bazează pe dezvoltarea infrastructurii".

Orban: "Soluţia la toate problemele, inclusiv ale comunităţii româneşti, este dezvoltarea economică"

"Vă spun din capul locului că unul din cele mai importante proiecte, care trebuie să se realizeze în mandatele noastre de guvernare (...), este proiectul autostrăzii Unirii, care să facă legătura Târgu Mureş - Iaşi-Ungheni", a afirmat preşedintele PNL şi a vorbit despre această autostradă ca despre un "proiect fundamental" care "va face mult mai atractiv pentru investitori judeţul Harghita".

"Vă promit că în continuare voi fi interesat ca orice investiţie care caută o locaţie să poată să fie direcţionată către judeţul Harghita", a afirmat preşedintele PNL.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Harghita UDMR
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close