Antena 3 CNN Politică Răspunsul USR la armistițiul propus de PNL: "Este nevoie de mai mult!"

Răspunsul USR la armistițiul propus de PNL: "Este nevoie de mai mult!"

Președintele USR, Dacian Cioloș, a anunțat marți seara că este nevoie de mai mult decât un armistițiu politic, așa cum au solicitat liberalii. În plus, armistițiu există deja în Parlament, a mai spus acesta.

Răspunsul USR la armistițiul propus de PNL: "Este nevoie de mai mult!"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    26 Oct 2021   •   19:33

USR a reacționat la scurt timp după ce președintele PNL, Florin Cîțu, a anunțat public că liberalii propun încheierea unui armistițiu între forțele politice parlamentare.

"Armistițiu există deja în Parlament, când au fost propuneri privind rezolvarea crizei, în afară de AUR, toate partidele au votat", a declarat președintele USR, Dacian Cioloș.

Este nevoie de mai mult, este nevoie de un guvern stabil care să vină și cu soluții la criză și cu măsuri de reformă, a mai adăugat Dacian Cioloș.

În plus, reprezentanții USR vor începerea discuțiilor privind refacerea alianței de guvernare PNL-UDMR-USR.

Este important să renunțăm la tergiversări și să ne așezăm la masa discuțiilor, există posibilitatea formării unei majorități în Parlament, a precizat liderul USR.

Nici liderii PSD nu au dat un răspuns clar la solicitarea făcută de PNL. PSD așteaptă un armistițiu agreat de toate partidele de dreapta care au aruncat țara în criză, au anunțat social-democrații după ce au primit documentul semnat de premierul desemnat Nicolae Ciucă.

×
Subiecte în articol: USR armistitiu PNL
Parteneri
Sute de clădiri din Bucureşti, în pericol să cadă la primul cutremur mare
x close