Antena 3 CNN Politică Răzvan Cuc: "Românii să nu-și facă speranțe. Decizia CCR nu va fi respectată de liberali, iar pensiile vor rămâne la fel"

Răzvan Cuc: "Românii să nu-și facă speranțe. Decizia CCR nu va fi respectată de liberali, iar pensiile vor rămâne la fel"

Senatorul PSD Neamţ, Răzvan Cuc, a reacționat miercuri după decizia CCR privind creșterea pensiilor: "Românii nu trebuie să-şi facă speranţe pentru că liberalii nu vor respecta decizia Curţii Constituţionale a României potrivit căreia decizia de majorare a pensiilor cu 40% este constituţională"

Răzvan Cuc: "Românii să nu-și facă speranțe. Decizia CCR nu va fi respectată de liberali, iar pensiile vor rămâne la fel"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2021   •   16:10

"Aţi furat de la cei mai săraci români! Aţi tăiat din drepturile pensionarilor şi acum CCR a spus clar: pensiile trebuie majorate cu încă 26% astfel încât drepturile pensionarilor să fie respectate!", a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

"Guvernul PNL nu doar că nu a respectat legea şi nu a majorat punctul de pensie cu 40% aşa cum ar fi trebuit, ci Iohannis a anunţat deja că anul acesta nu vor mai fi alte creşteri. Aţi minţit poporul, iar românii nu v-au mai votat. Aţi pus mâna pe putere doar ca să vă băgaţi şpăgile în buzunare. Acum românii pot trăi în sărăcie pentru că voi, cei de la Putere, sunteţi incompetenţi.

Învăţaţi să guvernaţi şi nu vă mai bateţi joc de români. Le daţi doi lei în plus celor cu salariu minim şi zero lei pensionarilor. Românii să nu-și facă speranțe. Nici această decizie a CCR nu va fi respectată de liberali, iar pensiile vor rămâne la fel și anul acesta", a acuzat senatorul PSD Neamţ Răzvan Cuc.

‼️ ??? ? ????? ?? ???????? ???????? ???????? ?? 40%!!! ? Ați furat de la cei mai săraci români! Ați tăiat din...

Posted by Razvan Cuc on Wednesday, 13 January 2021

La mijlocul lunii octombrie a anului trecut, Executivul a sesizat Curtea Constituţională în vederea exercitării controlului prealabil de constituţionalitate privind Legea pentru aprobarea OUG 135/2020 - rectificarea bugetului de stat pe anul 2020.

CCR: Creşterea pensiilor cu 40% este constituţională!

Curtea Constituțională a decis, miercuri, că majorarea cu 40 de procente a pensiilor este constituțională. Magistrații au respins astfel sesizarea Guvernului, ceea ce înseamnă că Executivul este obligat acum să găsească sursa de finanțare pentru majorare.

 

×
Subiecte în articol: Răzvan Cuc PSD decizia ccr
Parteneri
1.000 de lei de la stat, în august. Cine poate primi banii
x close